Logotypen för Norrköping Allstad AB.

Hemstäd Norrköping

Hemstäd till rätt pris i Norrköping, spara tid, pengar och få ett rent och skinande hem med våra kompletta städtjänster, kontakta oss idag!

Välkommen hem till ett städat och rent hem

Vi erbjuder hemstäd i Norrköping, med livets alla små och stora äventyr kan det vara svårt att hitta tid till städningen. Men oroa dig inte, det är här vi på Norrköping Allstäd glädjefyllt stiger in. 

Vi är här för att förvandla ditt hem till en oas av renlighet och lugn, med våra skräddarsydda hemstädtjänster.

En mopp med hemstäd och städmaterial i Norrköping.

Varför välja hemstädning från oss?

 • Tid är lyx: Vi ger dig den lyxen tillbaka! Lämna städningen till oss och ta tillbaka den där dyrbara tiden för dig och dina nära.
 • Förstklassig renhet: Våra erfarne städare glänser inte bara genom sina leenden, utan även genom att använda toppmodern utrustning och tekniker som får ditt hem att skina.
 • Personligt anpassade rengöringsplaner: Behöver du en hjälpande hand med veckostädningen, en storstädning inför särskilda tillfällen eller kanske en genomgående fönsterputs? Vi har paketet för dig.
 • Vårt gröna löfte: Vi älskar vår planet lika mycket som vi älskar att städa. Därför väljer vi alltid miljövänliga produkter och metoder.
 • Priser som får dig att le: Vi erbjuder förstklassig service till priser som gör plånboken glad. Dra även nytta av RUT-avdraget för ännu bättre priser.

Vårt hjärta klappar för miljön

Att välja oss är inte bara bra för ditt hem, utan också för vår planet. Vårt engagemang för miljön genomsyrar allt vi gör, från de produkter vi använder till de metoder vi tillämpar.

Priser som sprider glädje i Norrköping

Vi tror på tydlighet och rättvisa i vår prissättning och skräddarsyr priset ut efter dina behov. Det innebär högkvalitativ service till ett pris som är svårt att motstå.

Boka din hemstädning på ett kick idag!

Att få ett skinande rent hem har aldrig varit enklare. Ring oss på 0761 162 162 eller maila till info@norrkopingallstad.se för en kostnadsfri offert.

Kontakta oss idag för att uppleva skillnaden med Norrköping Allstäd, där ditt hem är i trygga händer.

Våra stjärntjänster inom hemstäd

Varje hem är unikt, och därför erbjuder vi en palett av tjänster för att matcha just dina behov:

 • Storstädning: Vår storstädning är som en spa-dag för ditt hem! Vi tar oss an varje vrå för att få ditt hem att kännas nytt igen. Perfekt när säsongerna växlar eller inför speciella tillfällen.
 • Flyttstädning: Låt oss göra flytten lite lättare. Vi ser till att du kan lämna ditt tidigare hem skinande rent och välkomna det nya med öppna armar.
 • Fönsterputsning: Våra fönsterputsare trollar bort smuts och fingeravtryck och lämnar ett strålande resultat som låter solens strålar lysa in i ditt hem.
 • Regelbunden hemstädning: Med våra abonnemangstjänster kan du njuta av ett permanent rent hem, utan att lyfta ett finger.
En grupp städmaterial intill en fabrik i Hemstäd Norrköping.

Vad ingår i hemstäd? Vi tar hand om allt

På Norrköping Allstäd är vi engagerade i att erbjuda en hemstädningstjänst som inte bara uppfyller utan överträffar dina förväntningar.

 • Dammning och Avfläckning av Inredning: Vi ser till att all inredning blir fri från damm och fläckar, vilket bidrar till ett fräscht och inbjudande utseende i ditt hem.
 • Avfläckning av Dörrar: Dörrar är ofta utsatta för smuts och handavtryck. Vi ser till att de blir noggrant rengjorda.
 • Rengöring av Lampknappar och Armaturer: Detaljer spelar stor roll. Vi rengör noggrant lampknappar och armaturer för att säkerställa ett genomgående rent hem.
 • Skakning av Filtar och Mattor: För att avlägsna damm och smuts skakar vi filtar och mattor. Detta bidrar till en fräschare miljö.
 • Lätt Städning av Soffor: Vi ser över dina soffor för att avlägsna damm och lätta fläckar, vilket gör vistelsen i vardagsrummet mer behaglig.
 • Vikning och Puffning av Filtar: För en ordnad och inbjudande känsla i ditt hem ser vi till att filtar är väl vikta och puffade.

 

Specifika Områdesstädningar

 • Kök: Vi tar hand om allt från diskbänkar till köksapparater, säkerställer rena ytor och bidrar till en hygienisk matlagningsmiljö.
 • Badrum: Badrummet kräver extra uppmärksamhet. Vi städar noggrant toaletter, duschar, badkar och handfat för att säkerställa en bakteriefri miljö.
 • Sovrum: Vi ser till att sovrummet blir en fristad för vila genom att damma, rengöra och ordna för en harmonisk atmosfär.
 • Tvättstuga: Tvättstugan blir lätt rörig och smutsig. Vi städar och organiserar för att göra din tvättprocess smidig och effektiv.
 • Golvstädning: Alla golvtyper behandlas med största omsorg, vare sig det handlar om dammsugning, moppning eller specifik vård för känsliga material.

Vanliga frågor

Hos oss ingår en noggrann rengöring av hela ditt hem. Vi rengör dina golv, dammsuger och torkar av alla ytor. Vi torkar också av skåp, hyllor och andra möbler. Dessutom ingår rengöring av badrummet, inklusive toalett, tvättställ och badkar eller dusch.

 

Vi rengör även köket, inklusive avtorkning av bänkar, spis, diskho och utvändigt på vitvaror. Med vår professionella hemstädning kan du känna dig trygg med att ditt hem blir skinande rent och fräscht!

Priset för hemstädning kan variera beroende på olika faktorer. Hos oss erbjuder vi flexibla och konkurrenskraftiga priser för vår högkvalitativa hemstädningstjänst. Vi tar hänsyn till faktorer som storlek på bostaden, antal rum och önskad frekvens av städning.

Kontakta oss så kan vi ge dig en exakt prisuppskattning baserat på dina specifika behov och önskemål. Vi strävar alltid efter att erbjuda prisvärda lösningar för att göra ditt hem rent och fräscht.

Priset för hemstädning per timme kan variera beroende på flera faktorer. Hos oss på Norrköping Allstäd erbjuder vi flexibla priser som anpassas efter dina specifika behov och önskemål.

Generellt sett kan hemstädning i timmen variera beroende på storlek och skick på hemmet, samt vilka specifika tjänster du önskar.

Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och högkvalitativ service, för att ge dig bästa möjliga värde för pengarna. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert och mer information om våra prisalternativ.

Hemstädning är en professionell tjänst som erbjuder rengöring av ditt hem. Det innebär att erfarna städproffs kommer till ditt hem och tar hand om alla städbehov, inklusive dammsugning, dammtorkning, golvmoppning, och mycket mer.

Hemstädning kan anpassas efter dina specifika önskemål och schema för att passa dina behov.

Med hjälp av specialiserade rengöringsprodukter och tekniker kan hemstädning ge dig ett rent, fräscht och välorganiserat hem. Låt proffsen ta hand om städningen så kan du fokusera på andra viktiga saker i livet.

Boka flyttstäd

Fyll i dina uppgifter nedan och ta steget mot en renare vardag. Vi återkommer vanligtvis inom 24 timmar.

Låt inte smuts bygga rost i ditt hem & din verksamhet.

Om du vill ha hjälp direkt eller svar på frågor, ring eller maila oss direkt!

Öppettider

Måndag - Fredag: 07.00-18.00
Lördag - Söndag: 10.00-17.00

Ta det inte från oss - lyssna på våra kunder!