Logotypen för Norrköping Allstad AB.

Företagsstädning Norrköping

Företagsstädning och kontorsstädning i Norrköping är något av det viktigaste vi gör och erbjuder konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda tjänster efter era behov.

Konkurrenskraftig kontors- och företagsstädning Norrköping

Vi är experter inom företagsstädning i Norrköping och hjälper företag av alla storlekar. Vår professionella och pålitliga service garanterar att du kommer till en ren och välmående arbetsplats varje dag. 

Vi är fullt försäkrade och har F-skattsedel för din trygghet. Vårt mål är att ge dig en problemfri arbetsdag med vår högkvalitativa företagsstädning i Norrköping.

En kvinna som utför företagsstädning i Norrköping och städar flitigt händerna.

Anpassad företagsstädning i Norrköping för er flexibilitet och bekvämlighet.

Vårt företagsstäd i Norrköping erbjuder anpassningsbara städlösningar för att möta era specifika behov. Vi fokuserar extra på de områden och moment som ni önskar. Vi är flexibla med tider för att minimera störningar i er arbetsdag. 

Varje kund får en dedikerad städerska för kontinuitet och trygghet. Ingen bindningstid, vi förlitar oss på nöjda kunder. Kontakta oss gärna för frågor och funderingar om företagsstäd i Norrköping.

  • Tid är lyx: Vi ger dig den lyxen tillbaka! Lämna städningen till oss och ta tillbaka den där dyrbara tiden för dig och dina nära.
  • Förstklassig renhet: Våra erfarne städare glänser inte bara genom sina leenden, utan även genom att använda toppmodern utrustning och tekniker som får ditt hem att skina.
  • Personligt anpassade rengöringsplaner: Behöver du en hjälpande hand med veckostädningen, en storstädning inför särskilda tillfällen eller kanske en genomgående fönsterputs? Vi har paketet för dig.
  • Vårt gröna löfte: Vi älskar vår planet lika mycket som vi älskar att städa. Därför väljer vi alltid miljövänliga produkter och metoder.
  • Priser som får dig att le: Vi erbjuder förstklassig service till priser som gör plånboken glad. Dra även nytta av RUT-avdraget för ännu bättre priser.

Vårt hjärta klappar för miljön

Att välja oss är inte bara bra för ditt hem, utan också för vår planet. Vårt engagemang för miljön genomsyrar allt vi gör, från de produkter vi använder till de metoder vi tillämpar.

Priser som sprider glädje i Norrköping

Vi tror på tydlighet och rättvisa i vår prissättning och skräddarsyr priset ut efter din budget och dina behov. Det ger dig högkvalitativ service till ett pris som är svårt att motstå.

Boka din företagsstädning på ett kick idag!

Att få ett skinande rent företagande har aldrig varit enklare. 

Ring oss på 0761 162 162 eller maila till info@norrkopingallstad.se för en kostnadsfri offert.

En person som bär handskar som tillhandahåller professionell städservice i Norrköping.
En person som utför företagsstädning i Norrköping genom att spraya ett bord.

Miljömedveten företagsstädning i Norrköping för en hållbar arbetsmiljö.

Vi på Norrköping Företagsstäd är engagerade i att bevara miljön. Vi prioriterar användning av miljövänliga städprodukter och kontinuerligt utbildar vår personal för att säkerställa maximal miljöeffektivitet.

100% nöjdhet garanterad för din företagsstäd i Norrköping.

Med vår omfattande erfarenhet förstår vi vad som krävs för att tillfredsställa våra kunder inom företagsstäd i Norrköping. Vi följer noggrant några viktiga riktlinjer för att säkerställa 100 procent nöjda kunder. Vi rengör enligt dina specifika preferenser, genom att använda en tydlig checklista som vi gemensamt kommer överens om. 

Vårt flexibla synsätt – allt är möjligt – möjliggör en skräddarsydd städtjänst för dig som kund. Vi erbjuder självklart även en nöjdkundgaranti.

Boka flyttstäd

Fyll i dina uppgifter nedan och ta steget mot en renare vardag. Vi återkommer vanligtvis inom 24 timmar.

Låt inte smuts bygga rost i ditt hem & din verksamhet.

Om du vill ha hjälp direkt eller svar på frågor, ring eller maila oss direkt!

Öppettider

Måndag - Fredag: 07.00-18.00
Lördag - Söndag: 10.00-17.00

Ta det inte från oss - lyssna på våra kunder!